Medische adviseurs

Dr. Erling Thom

Dr. Erling Thom heeft geneeskunde en biochemie gestudeerd aan de Universiteit van Oslo. In 1966 kwam hij naar de VS, waar hij zijn Ph.D. verdiende in klinische farmacologie aan de Universiteit van Stanford. Hij is meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de farmaceutische ontwikkeling voordat hij zijn aandacht richtte op natuurlijke producten – een gebied dat al reeds 15 jaar lang zijn passie was. In 2001 leidde hij een onderzoek naar een nieuwe nutraceutical bekend in Noorwegen.

Dr. Satya

Dr. Satya is een gekwalificeerde medische arts met 30 jaar ervaring in ziekenhuizen in het Verenigd Koninkrijk in Interne Geneeskunde, waaronder reumatologie, diabetes, neurologie en cardiologie. Dr. Satya is toegewijd aan het bieden van eenvoudige, praktische en betaalbare persoonlijke oplossingen voor wereldwijde gezondheidsproblemen waar men vandaag de dag mee wordt geconfronteerd.

Dr. Ikram Abidi

Dr. Ikram Abidi is meer dan een decennium als arts werkzaam geweest in de geneeskunde en is productspecialist geweest in de farmaceutische industrie. Hij kwalificeerde als arts aan een vooraanstaande universiteit die algemeen erkend is in binnen- en buitenland, waarna hij voornamelijk gebruik maakte van zijn medisch diploma om mensen in de diabeteszorg te helpen. Meer recentelijk is hij fulltime overgestapt naar de farmaceutische industrie en is hij uitgegroeid tot een prestigieuze schrijver op het gebied van gezondheid op een wereldwijd niveau, waarbij gewichtsverlies en fitness zijn specialiteiten zijn.

Will Davis

Davis, BSc Chem, BSc Biologie heeft een betrouwbare carrière gevormd op het gebied van wetenschap sinds hij de universiteit heeft verlaten, alwaar hij hoofdzakelijk werkzaam was als docent in het hoger onderwijs en meer recentelijk heeft Davis als microbioloog voor een top Fortune 500 farmaceutisch bedrijf al meer dan decennia ervaring en kennis opgedaan over hoe supplementen als Proactol™ anderen kunnen helpen om hun gewenste gewicht te verliezen.

Aurora Barker

Verpleegkundige Barker heeft een diploma in verpleegkunde, evenals verdere kwalificaties voor Advanced Cardiac Life, ECG-interpretatie, massagetherapie, traumaverpleegkunde en ondersteuning. Met een levendige belangstelling voor alternatieve en complementaire therapieën heeft zij zeer veel kennis over het behouden van een gezonde levensstijl en heeft zij de problemen als gevolg van overgewicht en obesitas van dichtbij meegemaakt. Werkzaam als verpleegkundige spendeert zij veel uren aan haar roeping en realiseert zij zich maar al te goed dat men geen prijs kan plakken op een goede gezondheid!