60-day-guaranteeWij zijn zo overtuigd van onze producten en diensten, dat we een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie hebben.

Als je om welke reden dan ook niet volledig tevreden bent over onze producten, retourneer je gewoon de ongebruikte potten in de originele verpakking binnen 67 dagen na ontvangt van je bestelling. Wij betalen je dan 100% van de prijs van het product terug – exclusief de verzendkosten.

Als je wilt profiteren van onze speciale aanbiedingen door het bestellen van meerdere potten kun je het product nog steeds absoluut ZONDER RISICO- voor 67 dagen proberen!

Stuur de eerste twee lege flesjes van uw 60 dagen voorraad simpelweg terug en alle andere ongeopende flesjes binnen 67 dagen nadat u de bestelling hebt ontvangen (zestig dagen proefperiode plus een week om terug te zenden) en wij beloven dat wij u de volledige aankoopsprijs zullen terugbetalen, exclusief verzendkosten.

Neem dan contact op met onze klantenservice via support@bauernutrition.com en we zullen dan binnen 48 kantooruren contact met je opnemen over de retourinstructies.